Day 08; What do you think would be your favorite subject at Hogwarts?

Tror detta kommer bli den lättaste frågan genom dessa 30 dagars utmaningen haha. Försvar mot svartkonst och trolldryckskonst är helt klart mina favorit ämnen på Hogwarts!

I riktiga livet har jag aldrig varit duktig på varken kemi eller självförsvar, men på något sätt känns trolldryckskonst och försvar mot svartkonst så mycket enklare samtidigt som det känns tusen gånger svårare! Helt sjukt, men tycker de båda är fett coola.

Tror jag skulle vara sjukt duktig på båda dock, tycker ju om att lära mig nya saker hela tiden och att få gå på Hogwarts med alla dess lärare vore ju bara största peppen någonsin… skulle inte förvåna mig om jag blev som Hermione Granger fast utan uppmärksamhetsbegäret…

Discussions

  1. Keys Reply

    I read your post and wiehsd I was good enough to write it

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate