Day 10: Pick one; Horcruxes or Hallows?

Båda sakerna handlar om samma sak egentligen… att uppnå odödlighet… Men helt ärligt talat tror jag inte att jag skulle vilja uppnå odödlighet. Jag vill varken döda någon för att dela upp min själv i 7 bitar och jag vill inte heller besitta de 3 dödsrelikerna för då är chansen stor att andra människor kommer komma efter mig för att få tag i relikerna.

Men om jag måste välja, då tar jag såklart dödsrelikerna. Hellre äga 3 föremål som ger mig odödlighet än att behöva mörda oskyldiga för att uppnå något.

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate