Day 15; Who would be your best friend (up to three)?

Jag tror att jag skulle vara bästa vän med Draco Malfoy, framförallt om sorterings hatten hade valt in mig till Slytherin, men hade jag blivit invald i Ravenclaw hade vi nog umgåtts mer utanför skolan, men ändå kunnat synas tillsammans under skolgången och umgås kanske på lektionerna, nere i Hogsmeade och mellan lektioner. Vi skulle nog båda stötta varandra i livet, för honom skulle jag nog vara en stödpelare åt honom i hans uppgift från Mörkrets herre och han min stödpelare antagligen i något liknande scenario. Varför? Jo, för hade jag gått på Hogwarts tror jag (efter många många tester) att min blodstatus skulle vara antingen pureblood eller halfblood vilket skulle göra mig till en ganska så stor ”måltavla” för Mörkrets herre och behöva gå med i hans arme eller vad man ska kalla det. Då skulle jag och Draco stötta varandra!

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate