Day 16; Your favorite professor?

Ja, jag kan aldrig välja enbart en när dessa frågor dyker upp… men det är inget jag tänker försöka motverka. Och nu när det bara är några få dagar kvar till jul så varför inte köra lite juliga vinter bilder! Mina absoluta favorit lärare på Hogwarts är utan tvekan, McGonagall och Snape. Professor McGonagalls ämne är kanske inte en av mina absoluta favorit ämnen men hon är en helt fantastisk lärare tycker jag! Snapes ämne tvärtemot till McGonagalls ämne, en utav mina absoluta favorit ämnen (om inte det bästa av dem alla).

Discussions

  1. Kevrell Reply

    Holy Toloed, so glad I clicked on this site first!

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate