Day 26; If you were able to use one spell without a wand. What would it be?

Svår fråga eftersom det finns så många att välja mellan. Men jag skulle antingen vilja kunna använda mig av Accio eller Wingardium Leviosa. Tror dock att jag hade velat kunna använda leviosa mer än accio för då slipper jag slita på kroppen när jag ska bära något tungt, eller om man har alldeles för mycket att bära. Men Accio vore också bra eftersom jag verkar ha en talang för att förlägga saker…

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate