Torsdag, 29 december 2016

20161229_195225

Haft min första lediga dag idag från skolan och faktiskt haft en väldigt lugn och trevlig dag förutom att jag haft ganska jobbigt med min mage/mina tarmar från igår kväll. Misstänker att jag lider av IBS, vilket fall som måste jag boka en tid hos min läkare och få det kollat… tror jag varit på toan och suttit säkert 1-1,5 timme 10-15 gånger. Sista gångerna satt jag bokstavligt talat och grät över smärtan.

Men hittade mina medicin kartor med Dimor tabletterna så allt gick bra tillslut, även om jag är väldigt rädd över att gå på toa igen.

Det är lite skrämmande också att det bara är två dagar kvar till 2017 börjar! Shit!!!! Imorgon dock ska jag träffa en av mina bästa vänner och shoppa lite, sen på kvällen kommer min klasskompis över och ska göra mig nyårs fin i håret. Kommer bli en uppljusning i längderna och så kommer vi att mörka ner botten bara en aning… kommer bli så jädrans snyggt! Och i värsta fall blir jag kanske 10 cm kortare i håret haha. Förstört håret så mycket med all blekning, nyansering och schamponeringar med silverschampoo att jaga blir inte av med det gula i längderna/topparna.

Men nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon, och får min skönhets sömn som jag märkt att jag verkligen behöver!

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate