Day 30; Describe the affect Harry Potter has had on your life and how much it means to you.

Äntligen är dagen här, den sista dagen i min Harry Potter 30 day challenge. Dessa 30 dagar som gått har varit så roliga att göra och framförallt lärorika eftersom frågorna för det mesta fått mig att lära mig nya saker om mig själv i denna fantastiska värld skriven av J.K Rowling!

Harry Potter är en otroligt stor del utav mitt liv, har varit sedan jag var ungefär 8-9 år och kommer för resten av mitt liv att vara så. Jag har följt böckerna sedan den första kom ut, filmerna likaså.

Hade det inte varit för att jag fastnat för Harry Potter i en tidig ålder och inte träffat min bästa vän ungefär samtidigt som jag fått dela hela denna fanatiska kärlek till filmer och böcker, hade jag nog aldrig börjat lajva i föreningen och hade inte det hänt… då hade jag nog inte haft dem vänner jag har idag. Det är allt tack vare Harry Potter och framförallt J.K Rowling för att hon skrev böckerna som jag har mitt liv idag och äntligen vågat stå upp för vad jag håller på med och vad jag tycker om!

Insåg en liten komisk sak nyss i och med denna utmaning… med detta sista inlägg i denna 30 dagars utmaning näst sista dagen på 2016…. detta inlägg blir min början på slutet av böckerna och filmerna är exakt 19 år efter… Rätt passande avslut för detta inlägg och denna utmaning, eller vad tycker ni?!

Discussions

  1. Tallin Reply

    I seharced a bunch of sites and this was the best.

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate