Det är inte alltid lätt

Hade ju tänkt att jag skulle gjort ett första försök till ett följ med mig runt video denna helg, men dumma lilla jag glömde ju filma igår och idag. I och för sig är det sånt som lätt kan hända och dessutom, det kommer mer chanser!

Har i alla fall denna helg umgåtts med massa vänner. Fredags efter skolan och efter att jag var på  gymmet var jag på bio och såg den nya filmen The Great Wall där Matt Damon har huvudrollen i. Väldigt bra film, rekommenderar den starkt. Började lördagen med att gymma igen för tredje dagen i rad (känns som att träningen börjar ta sig igen) och därefter tog jag en promenad över till min älskade lilla farmor och fikade med henne och hennes man, vilket var väldigt mysigt. Fick dessutom otroligt mycket kattmys där!

Vid ungefär tre halv fyra tiden tog jag mig vidare till Huddinge och umgicks med Bebbo och Andreas. Mysigaste kvällen jag haft på en väldigt lång tid. Vi badade jacuzzi och drack päronvin samt mjöd i typ fyra timmar fast jag nästan tror att det gick närmare fyra och en halv eller till och med fem timmar innan vi gick in igen. Tanken var ju att supa Andreas under bordet totalt, men efter jacuzzi badandet så var vi totalt slutkörda i kroppen så det hela slutade med att efter vi ätit kladdkaka gick vi alla och sov. Är ganska glad att det inte blev mer av mjöden och vinet för idag så hade vi årsmöte i lajv föreningen (blev invald i styrelsen för tredje året och det känns så himla bra med tanke på att jag dessutom får fortsätta jobba med kollegorna från förra året).

Åkte och åt på libanesisk restaurang med två av kollegorna efter att mötet var avklarat och nu är jag äntligen hemma, i mina myskläder och med min underbara lermask! Ska snart gå och lägga mig, ska trots allt upp halv sex imorgon och ha salongspass i skolan och måste åka förbi skolan och hämta mina verktyg. Får verkligen inte komma för sent till salongen, haft lite svårt med det den senaste tiden och det ska ändras!

Börjat fundera på att skaffa en mindre kamera än den jag har så att det blir lättare att börja med att filma in videos som jag planerat i snart tre månader. Men vi får se vad som händer, nu ska jag gå och tvätta bort lermasken borsta tänderna och sova. God natt på er alla!

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate