Planer, planer och mer planer

Okej så klockan är typ halv tolv på kvällen och jag kan inte sova, kom till en kompis lägenhet för ett litet tag sedan (sitter kattvakt åt henne tills på söndag) och håller på att kolla biljetter till Göteborg till nästa vecka. Ska ju iväg tillsammans med min tjejkompis Bebbo för en kul liten grej vi kommer göra på lördag nästa vecka. Har lite annat att planera också, mycket av planerandet är i samband med varandra så det blir ganska mycket att göra.

Kommer nog inte sova någonting i natt alternativt att jag somnar vid typ fyra eller fem tiden som det typ varit de senaste dagarna. Men då kommer jag nog inte vakna av larmet och därmed kommer jag att försova mig…

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate