Sova kan man göra när man dör

Ja hörrni, klockan är halv fem och jag ska upp om en halvtimme. Tror ni att jag har sovit något i natt? Nej. Såklart inte.

Men jag ska inte klaga, tog precis en dusch och har fortsatt med planerandet inför nästa helg. Ska snart upp och börja fixa mig och sen åka hem en snabbis för att hämta skolverktygen och lite mer ombyte till mig själv nu när jag sitter kattvakt tills på söndag.

Men tänkte i mitt morgon virriga tillstånd tipsa er om en utav mina närmsta vänners blogg som hon började skriva i samband med sin graviditet. Tycker bloggen är otroligt välskriven och jätte fin, så gör både henne och mig en tjänst nu när det börjar närma sig nedräkningen för lilla Loke som dessutom blir min gudson här i juni. Läs hennes blogg!

Ni hittar länken till Hannas blogg här.

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate