Ledig Söndag

Hej på er alla! Hoppas att eran helg har varit bra, min har det i alla fall. Har jobbat trots att det varit helg, med youtube!

Jag och min tjejkompis Rebecka har startat en gemensam kanal som ni kan kika in på, kanalen heter Spökjägarinnorna. Där kommer vi filma och dokumentera framtida spök utredningar vi kommer ta oss an och dela med utav våra egna paranormala upplevelser i form av storytimes.

Vi har denna helg spelat in lite storytimes och även en välkomst video som kommer komma upp under den kommande veckan då vi åker på vårat första äventyr på lördag till Gräsnäs slottsruin nere i Göteborg. Vi har dessutom spelat in en collab där vi kör The Hyming challenge som kommer komma upp på våra separata kanaler, så glöm inte att kika in på dem också.

Idag är jag ledig från youtubandet och ska träffa en kompis inne i stan och imorgon fortsätter arbetet när jag ändå är ledig från skolan!

Hoppas att ni har en fortsatt trevlig söndag!

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate