The Sky is the limit?

Hej på er alla fina! Idag har jag haft fullt upp med både skolan, tvättid, Youtube och borde nu egentligen packa lite mer i väskan som ska ner till Göteborg med mig, men istället sitter jag och tittar på Therese Lindgrens kanal haha.

Har börjat fundera igen, som jag alltid gör typ, på att byta min blogg design till något lite ljusare, lite större? Har helt ärligt talat ingen aning om vad jag ska ändra till eller om jag ens ska göra det? Tycker ni att jag ska byta design eller stanna med den jag har? kommentera gärna nedan vad ni tycker!

Nu ska jag fortsätta packa och sen blir det nog direkt i säng. Har ju börjat få in min sömnrutin igen och det är så skönt att kunna vakna på morgonen utan att vilja somna om. Eller direkt i säng blir det inte, ska sminka av mig all highlighter som jag gått runt med hemma, borsta tänderna och köra min lilla ansiktsrutin, sen blir det direkt i säng!

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate