Travel outfit

Äntligen! Imorgon åker jag ner till Göteborg för min och min tjejkompis Rebeckas spökutredning i Gräsnäs slottsruin. Morgondagen kommer för det mesta bestå utav att jag åker tåg eftersom jag kommer åka ifrån Stockholm 8.56 och anlända i Göteborg vid 13.30.

Har packat klart allt som går nu, har bara lite smått pick och pack kvar att lägga ner i väskan. Sitter just nu och lyssnar på lite musik, skriver på inlägget och ska snart sova lite innan jag ska upp och spela in vloggen som ni alla kommer att få följa med på. Lite osäker på hur jag kommer att vakna imorgon med tanke på att det är lördag och att min sömnrutin börjat arta sig. Men det ser vi då! Hade ju planer på att powernapa lite och sen dygna hela natten bara så jag inte försover mig till tåget, men det ska nog gå bra om jag går och sover super tidigt, typ nu direkt efter detta inlägg.

Vill ni hänga med lite bättre under morgondagen och helgen överlag innan vloggen och stora spökvideon kommer upp på youtube? Glöm inte att adda mig på alla sociala medier i så fall! Instagram & snapchat: Bebaninni

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate