Åka tåg är kul

Sitter just nu på tåget ner till Göteborg, har ungefär en och en halvtimme kvar tills jag är framme. Lyssnar på lite Peter Gundry i hörlurarna och arbetar med lite olika dokument samt vloggen för denna resa som ska upp på youtube efter helgen!

Inte blivit så mycket filmande på tåget eftersom jag inte kan stå med en kamera i ansiktet och prata för mig själv medan en massa människor sitter och stirrar på mig. Men det blir mer när jag kommer ner till Göteborg.

Bestämde mig för en ganska så chill men ändå ganska våraktig klädsel. Ganska skönt förutom att ventilationen på tåget får mig att frysa om fötterna och benen av någon konstig anledning. Men men,  har ätit lunch på tåget och knapprat på lite sesamkakor, det ända som saknas är en kopp kaffe.

Nu måste jag fortsätta jobba med allt annat. Hoppas ni alla har en super bra dag!

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate