Följ med mig ner till Göteborg

Som ni alla vet har jag tillsammans med min tjejkompis Rebecka startat en youtube kanal för alla våra spök utredningar som vi planerat i detta avlånga land! Men både jag och Rebecka har våra egna kanaler som vi också jobbar med. Vi släppte våra två första videoklipp på gud vet hur många år sedan, haha. Vi gjorde en colab med varandra, min kanal körde vi 90-tals musik och Rebeckas körde vi Disney musik.

Nu har jag ju redan varit i Göteborg för våran första stora spök utredning och jag vloggade hela resan ner och till att vi åkte ut till Gräsnäs slottsruin för att filma time-lapse, intro, outdoor, ah allting i stort sätt. Så är ni intresserade så kan ni klicka er in på Youtube och söka på antingen spökjägarinnorna där vi har en storytime och våran introduktionsvideo uppe, eller söka på titlarna som ni ser på bilderna ovan!

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate